Prosjekt:

 

Utmarksprodukt på nett 2013

På oppdrag fra AT Skog har Faun satt i gang prosjektet "Utmarksprodukt på nett 2013". Prosjektet er finansiert av At skog, Fylkesmannen i Aust-Agder og Fylkesmannen i Telemark. Formålet med prosjektet er å få flere tilbydere av utmarksprodukter/naturbaserte opplevelser til å selge sine produkter på nett gjennom portalene Inatur og Din Tur. Vi ønsker at flere tilbydere skal være synlige i riktige og spesialiserte porteføljer, for å få bedre uttelling for sine produkt.

Inatur (www.inatur.no) er siden for produkter som fiskekort, hytter og jaktkort. Inatur selger produktene på nett, på mobil og på SMS. Med en helt ny nettside fra 2013, er det enkelt å registrere sine produkter og administrere salget. Marianne Tveito i Inatur bistår med råd og veiledning i prosessen.

Din Tur (www.dintur.no) følger hver tilbyder og hjelper til med markedstilpasning og fremstilling på nett. Din Tur selger ferdig pakkede produkter med overnatting og aktiviteter. Bjørn Knutslid i Din Tur hjelper til med oppbygging av produkter frem til salg, med fokus på produktgaranti og kvalitetssikring.

Faun henvender seg både direkte til tilbydere vi vet om eller vi arrangerer fellesmøter der vi oppfordrer tilbydere til å møte og høre mer om mulighetene disse to nettoprtalene byr på.

Både Din Tur og Inatur er store nasjonale portaler med høy kompetanse både innen produkter, markedsføring og salg.

Dersom du tror dette kan være av interesse for deg, ta kontakt!

 

Kontaktinformasjon

Monica Sølyst

 

Nyheter

Flere tilbydere i Agder og Telemark på nett! (Jan. 27, 2014, 12:29 p.m.)

Flere utmarksprodukter i Agder og Telemark tilgjengelig på nett (Oct. 16, 2013, 3:14 p.m.)

Få hjelp til å selge fiskekort, jaktkort og hytteutleie på nett! (June 25, 2013, 11:13 a.m.)

Produksjon og salg av utmarksprodukter på nett (April 17, 2013, 3:09 p.m.)